Torsdag och tåg

Det blir inte längre någon riktig torsdag utan en tågresa någonstans i Sverige så nu sitter jag med bror min på Skånetrafikens regionaltåg till Malmö. Ska åka ner och vara med på en inspelningen av en kompis arbetsprov till musikhögskolornas kompositionsutbildning. Väldigt modernt stycke som sika bli roligt att spela..

Annars så är det bara bra. Degar mest, övar en del och spelar kort med morföräldrarna. Imorgon blir det fika med en kompis från musikkåren som bor i grannkommunen och sen på lördag eftermiddag tar jag tåget hem till Falun igen. Blir skönt att komma hem till lägenheten igen efter en dryg vecka här.

Får passa på att önska alla en god fortsättning och ett gott nytt år!

  1. Jo, jag hörde ju att ni var på väg till Malmö, du och lillebror. Men den här texten..????? Jag fattar nada.

  2. Nä, jag håller med Cornelia…

  3. Satt på tåget och skrev lite, vilket brukar fungera bra, men någonstans på vägen blev det tydligen lite fel idag..