Musikaloboist?

I förra veckan, när jag var som bäst mitt uppe i allt inför solokonserten i Sundsvall, blev jag uppringd av Camilla Sörman, en sångstuderande som tidigare gick på Musikkonservatoriet samtidigt som mig min första termin. Det var ju lite oväntat skulle man kunna säga. Hon hade fått mitt nummer från en gemensam bekant och var på jakt efter en oboist som kunde medverka i musikalen som hon varit med och skrivit som ska sättas upp i Borlänge nästa höst.
Redan tidigare hade jag avrit inne på Borlänge Musikteaters hemsida och kollat lite, det är ju alltid kul att få spela lite, men varit lite skeptisk när jag inte vet riktigt vad jag kommer att göra till våren när repetitionerna börjar och jag kan inte binda upp mig riktigt på alla de tider som är föreslagna då det troligen kommer dyka upp en eller två andra spelningar under våren.
Idag har jag iallafall åter pratat en stund med Camilla och fått lite klarar bild av hur det kommer se ut. Så på söndag ska jag till Borlänge på audition för platsen så får jag se sen om jag ska vara med eller inte. Såg provspelningsnoterna och det var ingenting som var särskilt svårt och behöver övas så jag kan lika gärna åka dit.. Är som sagt lite sugen på att vara med ändå, alltid roligt att få spela med sångare och allt sånt där..
Men men, vi får se hur det blir..

  1. Lycka till! Låter kul!