Nytt år

Så är vi ett par dagar in i det nya året. Det händer dock inte så särskilt mycket här utan jag har ett typiskt jullov - övning, gitarrspel och mest degande hemma i soffan. Kommit igång igen idag med övandet efter ett par dagar spelledigt, lite ledigt ska man ju ha. Men nu är det övning fram till fredag när det är konsert i Folkärna kyrka. Ni som har vägarna förbi så bjuds det på Puccini med start klockan 18.00..

Det var en riktigt trevlig nyårsafton iallafall. Lena var här (väckte mig tidigt tidigt) och stannade till sent på nyårsdagen. Det är ju aldrig fel!

En mindre kul sak är att företaget som ska koppla in bredbandet till min lägenhet på uppdrag av min operatören jobbar inte på röda dagar, trots att det stod den första januari i brevet jag fått, så det blev ingenting aktiverat igår. Inte heller idag så har det kommit något nytt bredband. Typiskt! Men men, det är ju inte bråttom egentligen.

Imorgon ska jag ta tag i arbetet att leta fram kurslitteraturen som jag behöver till terminsstarten om några veckor så nu blir det till att sova lite.