Problem med utsändningen

Precis kommit ner till Konservatoriet efter en morgon full av besvikelser. Som vanligt på måndagar klev jag upp tidigt tidigt för att äta frukost, packa ner det sista som ska med till sökningen och begav mig av mot Regementet för att hinna upp och förbereda och göra iordning allting till sändningen klockan sju.

Med gott om tid kom jag dit och slog mig ner i soffan efter att ha startat upp allting och läste igenom morgontidningarna till en kopp te med nya singellistan rullande i bakgrunden. Skrev ner lite hållpunkter och tänkte igenom lite vad som skulle sägas i programmet och så.

Webbsändningen krånglade och gick inte igång men det är är som vanligt så det var ingenting jag tog större notis över och tio i sju gjorde jag de sista inställningarna inför sändningen och sen var det bara att vänta tills det var dags. Och så klockan sju, sharp, rullade jag igång stationens jingel som övergick i första låten - perfekt!
När jag sen gick ut på redaktionen för att kontrollera utsändningen stod maskinen tyst. In i studion igenom och kolla alla reglage, inställningar och en översikt på utgångarna men utan att hitta någonting ovanligt och efter en kort telefonkonsultation med stationschefen fanns det inget kvar att göra än att konstatera att det inte blev något program idag.

Trött och besviken fick jag packa ihop mina grejer och traska ner mot Konservatoriet. Så nu ska jag ta och öva lite istället så får jag ta tag i det där när jag kommer hem igen..

Vi får hoppas att det går betydligt bättre med spelandet idag och att allt flyter på så smidigt som det bara går. Även denna gång är det minst sagt tajt om jag ska hinna med tåget upp till Falun efteråt så jag hoppas på att få första tiden. Annars blir det nattåget och tre timmars dötid på perrongen i Gävle och det vill man ju helst slippa…

Ja ja, övning var det..